Меню
Кошница

Nutrex Lipo-6 Dynamix

Nutrex Lipo-6 Dynamix
Ново -22 %

Какво е Nutrex Lipo-6 Dynamix и с какво е по-добър


LIPO-6 DYNAMIX е уникална формула с която ще отслабнете по-бързо без изтощителни тренировки. LIPO-6 DYNAMIX използва синергична матрица от научно изследвани съединения. Включени са силна комбинация от съставки, за да стимулират метаболизма, да увеличат изгарянето на мазнините, да се намали съхранението на мазнини и значително да се повишат енергийните нива. Ново в състава е Dynamine, която осигурява интензивна, бързодействаща и дълготрайна енергия. Ще можете да тренирате по-усилено всеки ден, да имате енергия във фитнеса, да изгорите още повече калории и да отслабнете  още по-бързо. 


Какво съдържа  Nutrex Lipo-6 Dynamix


Lipo6Lytic Blend:

Ключова съставка е Rauwolscine, която действа като много мощен антагонист на алфа-рецепторите, отговорни за спирането на разпадането на мазнините. Това подтиква тялото ви да освобождава повече свободни мастни киселини в кръвния поток, за да бъдат използвани по време на тренировка или всякаква физическа активност. С помощта на транспортния носител L-Carnitine, който също е включен в тази смес, допълнителните свободни мастни киселини могат ефективно да се изгорят, за да подхранват митохондриите на мускулите. В допълнение помагат, енергийните ефекти на екстракта от теобромин и зелено кафеено зърно. Тази смес за изгаряне на мазнини се допълва от L-Theanine със своите добре документирани загуби на мазнини. L-Theanine също помага да омекоти някои от по-тежките стимулиращи съединения, без да се променят енергизиращите ума и подобряващи те настроението свойства.


  • Rauwolfia Vomitoria - храст, който расте в Западна Африка и се използва в традиционната медицина. Използва се за подсилване изгарянето на мазнини
  • L-Cnrnitine L-Tartrate - добавка на карнитин, съединение, което подпомага организма с производството на енергия. 
  • Теоброминът - горчив алкалоид, взет от растението какао. Счита се за стимулант на сърцето, вазодилататор и диуретик.
  • Зелено кафе - Съдържа вещество, наречено хлорогенова киселина, което е доказало в научните изследвания способността да подобри намаляването на абсорбцията на мазнини в организма и да засили функцията на адипонектин, хормон, който изгаря мазнините в организма.Ноотропна смес за подобряване на памет и концентрация

Тази смес дава LIPO-6 DYNAMIX своите уникални свойства за увеличаване на фокуса чрез значителното повишаване на нивата на ацетилхолин. С близо грам на порция от различни източници на холин, включително ALPHASIZE Alpha GPC, DMAE, битартарат ще можете бързо да се съсредоточите върху всяка задача, независимо дали става дума за тренировките във фитнеса, учене няколко часа преди изпит, или да гоните крайния срок за вашият проект. Ацетилхолинът подпомага умствената енергия и здравата мускулна контрактилна сила, което е много важно по време на интензивни тренировки. Добавянето на huperzia serrata към тази заредена холинова смес допълнително усилва ацетилхолина, тъй като активно блокира ензима, отговорен за понижаване нивата му в мозъка. 


Choline Bitartrate - подобно на витамин B, това вещество се произвежда от организма, но се среща и в храни като риба, грах, ядки и пшеничен зародиш. Често се използва за борба с умората и загубата на паметта.

DMAE - холинова молекула, взета за подобряване на умствената яснота и бдителност. Тя може да помогне чрез увеличаване на производството на невротрансмитер ацетилхолин, който повишава настроението, паметта и умствената функция. 

Huperzine A - Основна съставка за памет и концентрация, действа чрез повишаване на нивата на ацетилхолин.

AlphaSize Alpha GPC - патентована версия на Алфа-глицерофосфохолин, естествено холиново съединение в мозъка, което демонстрира някои когнитивно-стимулиращи ефекти. Често се използва в ноотропите и мозъчните хапчета за подобряване на паметта и когнитивната функция. 

Methylliberine (като Dynamine ™ 40%) - Dynamine е ново и абсолютно фантастично енергийно съединение. Той се намира в някои листа чай и когато е концентриран,  усилва енергията, настроението и фокуса чрез активиране на допаминовите рецептори и чрез инхибирането на допаминовото обратно поемане. Dynamine прави LIPO-6 DYNAMIX страхотен избор преди тренировка. Друг голям плюс е, че за разлика от много други стимуланти, тялото ви няма да стане толерантно към Динамин толкова бързо. Няма да се налага да увеличавате дозата си толкова бързо, за да продължите да изпитвате същата енергия, която сте усетили от първия ден!  

Кофеин (активен): - Кофеинът е един от най-добре проучените съединения за загуба на мазнини и повишаване на ефективността. LIPO-6 DYNAMIX включва два активни източника на кофеин, Kaff2 цитрат и безводен кофеин. Кофеиновият цитрат е идеалният стимулант за тези, които искат да увеличат енергията си възможно най-бързо. 


Прием:

Започнете с 1 лъжичка Lipo 6 Dynamix, като я добавите към студена вода. Изпийте 30-45 минути преди тренировка. След като сте се приспособили към тази добавка, можете да използвате 2 лъжички. Не надвишавайте 2 лъжички в рамките на 24 часа.


Странични ефекти:

С всеки нов диетичен продукт трябва да приемете както плюсовете, така и минусите, а Lipo 6 Dynamix не е изключение. Някои съставки в тази добавка напитка може да доведе до нежелани реакции. Ето един поглед върху потенциалните странични ефекти:раздразнителност, гадене, киселини в стомаха, разстроен стомах, виене на свят, сънливост


Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6x прием: Вземете 2 дози от 4 грама дневно, една сутрин 30 минути преди хранене и една 30 минути преди тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Nutrex Lipo-6 Dynamix
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 123
Продадени днес: 2
Преглед на продукта: 2244
70.00лв.
90.00лв.
С ДДС

Възможни варианти