Този сайт използва бисквитки.

За по-подробна информация относно "бисквитките", които използваме, моля, проверете нашата Политика за поверителност

Приемане на текущите настройки
Меню
Кошница

Lipo-6 Black Ultra Concentrate

Lipo-6 Black Ultra Concentrate
Lipo-6 Black Ultra Concentrate
-28 %
Lipo-6 Black Ultra Concentrate
Lipo-6 Black Ultra Concentrate

Lipo-6 black ultra concentrate е фет бърнър за мъже, към който трябва да подходите с изключително внимание. Това е най-силния и концентриран фетбърнър - добавка за отслабване от серията LIPO-6 за мъже. Формула предназначена за активни мъже, които тренират сериозно и имат опит с прием на термогенни фетбърнъри. Това е толкова силна добавка за отслабване, че не трябва да приемате повече от едно хапче. Ултра концентриран Фет бърнър предназначен да помогне на тялото ви ,за бърза загуба на тегло.

Бъдете сигурни, че вашата цел отслабване ще се увенчае с успех. Lipo-6 black ultra concentrate Nutrex съдържа клинично тестван Advantra Z® който увеличава скоростта на метаболизма (термогенезата). Lipo-6 black ultra concentrate Nutrex допълнително доставя забележително чувство на енергия и бодрост, която ще ви помогне да тренирате интензивно повече от всеки друг път в продължение на часове. За да се гарантират оптимални ефекти, всички съставки на този мощен фет бърнър са направени в бързо абсорбиращи се течни капсули.


Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6 black ultra concentrate прием: Вземете по една капсула дневно 30 минути преди тренировка или закуска
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Lipo-6 Black Ultra Concentrate
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 021
Продадени днес: 2
Преглед на продукта: 3369
68.00лв.
95.00лв.

Възможни варианти