Меню
Кошница

Nutrex Lipo-6x

Nutrex Lipo-6x
Nutrex Lipo-6x
Ново -23 %
Nutrex Lipo-6x
Nutrex Lipo-6x

Nutrex Lipo-6x е нов и многофазен фет бърнър за загуба на мазнини. Продукта се завръща с нова технология и е по-добър от всякога! Тази напълно разкрита и патентована формула съдържа само най-чистите метаболитни стимулиращи и изгарящи мазнини съставки, достъпни днес. Със своята уникална технология за многофазно освобождаване получавате бързодействаща дисперсия от мощни съставки, предназначени да работят бързо и ефективно.


Какво можете да очаквате от Nutrex Lipo-6x

Контрол на апетита и ускуряване на вашия метаболизъм. Забавеното освобождаване на капсулите от втора фаза, осигурява целодневни ползи за максимални резултати.

Lipo-6X е единственият фет бърнър на пазара, която има няколко фази на освобождаване, които варират от бързо до удължено.  

 

Първа фаза - бързо освобождаване   

 

Външната част на течната капсула гарантира, че ще изпитате бързо и незабавно усвояване на най-добрите съставки за изгаряне на мазнини, потискане на апетита, стимулиране на щитовидната жлеза. От момента, в който приемете Lipo-6X, ще почувствате всичко от което се нуждаете, енергия, издръжливост и горене на мазнините.  

 

Втора Фаза - Контролирано и удължено освобождаване  

 

Lipo-6X се различава от стандартните горелки на мазнини на пазара, защото освен че работи бързо, той работи и за продължителен период от време. Вместо да достави всичко едновременно, Lipo-6X доставя някои от съставките със забавено освобождаване. Когато това е направено, скоростта на абсорбция може да бъде контролирана. Това ще удължи времето, през което тези съставки са активни, а потискащите апетита и стимулиращите щитовидната жлеза ефекти ще продължат да действат през целия ден. Това ще ви позволи да отслабнете по-лесно .


Какво съдържа Капсулата Lipo 6X

 

Синефрин HCL (20 mg)  

 Синефринът се използва, защото повдига метаболизма. Той също така ще увеличи способността за изгаряне на мазнините и ще потиска апетита ви. Synephrine има и леки стимулиращи свойства, които включват централната нервна система. Синефринът е уникален за света на добавките, когато става въпрос за загуба на тегло, защото той е агонист на алфа-1 адренергичния рецептор. Алфа-1 рецепторите играят голяма ролка в процеса на изгаряне на мазнини. Това е особено вярно, когато става въпрос за мастна тъкан. Той може да увеличи липолизата, която разгражда мазнините и я превръща в енергия. 


 

Yohimbine HCL (2 mg)  

Йохимбин блокира алфа-2 рецепторите. NE (норепинефрин) е един от основните липолитични хормони на тялото и е необходим, за да помогне за изгарянето на мазнини. Обаче, когато се освободи NE, той стимулира алфа и бета рецепторите. Стимулирането на бета рецепторите ще доведе до разграждане на мазнините,но ако алфа-2 рецепторите се стимулират, те могат да създадат обратен ефект и действително да спрат освобождаването на норепинефрин. Йохимбин спира негативните реакции и ще позволи по-голямо освобождаване на норепинефрин в тялото ви. 

 

Има много причини, поради които е важно да се повлияят алфа-2 рецепторите. Обаче, блокиращото действие на тези рецептори е най-необходимо за загуба на мазнини, тъй като увеличава притока на кръв към мастната тъкан, което ще попречи на мазнините да останат в зоната.  

 

Мъжете и жените ще открият изобилие от алфа-2 рецептори в зона, където има много трудна за отстраняване мастна тъкан. За мъжете, тази област е около корема и любовните дръжки, а за жените това са бедрата, седалищните мускули и задната част на ръцете.  Кофеин (250 mg)  

Кофеинът се използва често в продукти за отслбване. Той е естествен стимулант на централната нервна система и предлага добри енергийно стимулиращи ефекти. Кофеинът също така има способността да изгаря мазнините и да потиска апетита ви. Използването на доза от 200 mg в една порция трябва да бъде достатъчно при всякакво изгаряне на мазнини. Lipo6X използва чист безводен кофеин, за да се уверите, че получавате най-чистия наличен кофеин.  


Хорденин (50 mg)

Хорденин е вещество, което има естествено стимулиращ ефект. Hordenine има адреналинов ефект поради способността му да освобождава и защитава норепинефрин. Поради тази причина, често се използва за подислване на тренировките и увеличаване на загубата на мазнини и придаване на повече енергия. В допълнение към осигуряването на енергия, има доказателства, че хорденинът подобрява концентрацията и вниманието. Тази добавка изгаря калории, дори ако не тренирате. Добре се комбинира с кофеин.


Rauwolscine (1.5 mg)

Това е алтернативна форма на Йохимбин с леко променени свойства. Механизмите на действие са много подобни на йохимбин, тъй като може да действа като алфа 2 блокер и по този начин спомага за изгарянето на упоритите мазнини в проблемните области, като корем, паласки.... Той също така споделя същите афродизиак ефекти като йохимбин.

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаLipo-6x прием: Вземете 2 капсули дневно, една сутрин 30 минути преди хранене и една 30 минути преди тренировка.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Nutrex Lipo-6x
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 121
Продадени днес: 0
Преглед на продукта: 492
75.00лв.
97.00лв.

Възможни варианти