Меню
Кошница

Nutrex Lipo-6 Defining Gel

Nutrex Lipo-6 Defining Gel
Ново -10 %

Nutrex е разработила идеалното оръжие, което ви позволява директно да атакувате упоритите мазнини в проблемните зони - корем, паласки, крака, дупе. Nutrex Lipo-6 Defining Gel доставя клинично доказани съставки на мастните области чрез използването на високо специализирана технология TopiSorb ™. Просто нанесете LIPO-6 DEFINING GEL на всяка мастна област и неговата формула ще се абсорбира бързо, за да изгори и премахне мастните натрупвания, което води до повишена термогенеза както по подкожната, така и във висцералната мазнина.


Технологията TopiSorb ™, която позволява целенасочена локализирана доставка директно в мастни натрупвания, може да бъде намерена само в LIPO-6 DEFINING GEL.


Какво съдържа Nutrex Lipo-6 Defining Gel 


Ключовата съставка в LIPO-6 DEFINING GEL се нарича теофилин. Теофилинът имитира адреналина, което води до увеличаване на липолизата (разграждането на мастните клетки). Няколко проучвания показват силен липолитичен ефект, когато се прилагат локално.

Втората ключова съставка в LIPO-6 DEFINING GEL се нарича Йохимбин. Когато се абсорбира в кожата, тя прониква в мастните клетки и блокира рецептор, който задейства изключване на липолитичното действие на адреналина, което ни позволява да удължим бързата загуба на мазнини.

Третата ни съставка е кофеинът. Обикновено се използва, за да ни държи будни, ние прилагаме кофеин топично за увеличаване на химикал, известен като сАМР в мастните клетки. Този химикал казва на Вашето тяло, че имате нужда от гориво, за да завършите тренировката и след това освобождава мастни киселини от мастните клетки.

Нашата четвърта съставка има множество цели. Ресвератрол се смята от някои за чудотворно съединение. Той имитира ефектите от ограничаването на калориите и причинява драматично увеличение на енергийните разходи от мастните клетки. Като страничндопълнителна полза, Ресвератрол инхибира ензим, наречен ароматаза, който превръща тестостерона в естроген, което може да накара тялото да задържи мазнините.

Нашата пета съставка се занимава с хормона на стреса. Хроничното повишаване на стреса може да накара тялото да натрупа мазнини, особено в областта на корема. 18B-Glycyrrhetinic Acid, нашата пета съставка, блокира ензима, който увеличава кортизола. 

Нашата последна основна съставка е Synephrine, която е тясно свързана с Adrenaline. Синефринът води до увеличаване на разходите за енергия. Това означава, че тялото изгаря повече калории по време на тренировка или когато си почивате. В комбинация с останалата част от профила на съставката, Синефринът е мощна част от тази новаторска формула.

Впечатляващата формула за съставките в LIPO-6 DEFINING GEL е усъвършенствана в продължение на години на изследвания и тестове в реалния свят за доставяне на силно, локализирано изгаряне на мазнините. 


Специализираната технология TopiSorb ™ създава перфектното превозно средство за доставяне на съставките в значителна доза директно в желаните зони, без да предизвиква някаква тревога или безсъние. Получете бързи резултати, за да ви помогнат да разкриете по-стегнато тяло и да ви приближи до целите на вашата фитнес и естетика. 


 Как се използва Nutrex Lipo-6 Defining Gel 


 Нанесете върху цялата област на корема, долната част на гърба и паласките, бедрата и ханша. Ще почувствате смесица от затопляне и охлаждане в приложната област. Този продукт е без аромат, не е мазен и няма да оцветява дрехите.

Термогенни фетбърнъри
Прием и дозировкаНанесете върху цялата област на корема, долната част на гърба и паласките, бедрата и ханша. Ще почувствате смесица от затопляне и охлаждане в приложната област. Този продукт е без аромат, не е мазен и няма да оцветява дрехите.
Напишете отзив
Забележка: Мненията се одобряват от Администратор!
Лош Добър
Nutrex Lipo-6 Defining Gel
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Имате Безплатна доставка за продукти над 50 лв
  • Наличност В наличност
  • Производител Nutrex
  • Модел: 119
Продадени днес: 0
Преглед на продукта: 534
87.00лв.
97.00лв.

Възможни варианти