Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с Green Coffee Bean Extract 200 mg.

Дозировка на Green Coffee Bean Extract 200 mg и начин на прием

Зелено кафе на марка Kleissinger labs съдържа Svetol® Green Coffee Bean Extract в концентрация от 200mg в таблетка (45% хлорогенна киселина).Svetol® е лого което гарантира 100% съдържание на естествени растителни концентрати, с добре определени и контролирани биоактивни вещества. Съдържа по-малко кофеин от една четвърт чаша кафе с което се гарантира че няма да имате странични ефекти от прием на зелено кафе.Продукта притежава GMP сертификат, което означава Контрол на целия производствен процес.

Svetol Green Coffee Bean Extract съдържа много високи нива на 5-кафеоилхинова киселина (5-CQA) .Това е зелено кафе произведено във Франция, и гарантира най-високи стандарти. Kleissinger Labs ™ зелено кафе екстракт се подлага на високоефективна течна хроматография (HPLC) тестване ,за да се гарантира установените стандарти.

Kleissinger Labs ™ Svetol®  е единствената добавка за отслабване на пазара съдържаща екстракт от зелено кафе, което предлага такъв оригинален механизъм на действие: Директно инхибиране на глюкозо-6-фосфатаза (G6P), като по този начин се увеличава освобождаването на упоритите мазнини и това е научно тествано и доказано.

Kleissinger Labs ™ Svetol® зелено кафе екстракт, има много специфичен процес на селекция и патентоване на кафе на зърна , изключителен процес на екстракция, който не може да се имитира с други форми на зелено кафе екстракти.

Green Coffee Bean инхибира абсорбцията на мазнини и също така стимулира активирането на метаболизма на мазнините в черния дроб, и двата фактора са от основно значение за намаляване на телесното тегло.

Хлорогенната киселина в зелено кафе на зърна е естествен фитохимикал, който се намира в широк спектър от растения, но с много високи концентрации в зелено кафе на зърна. Установено е, че Хлорогенната киселина инхибира освобождаването на глюкоза в кръвта, особено след хранене, и с това помага на хората да отслабнат.

Хлорогенова киселина предизвиква загуба на телесни мазнини чрез увеличаване на телесната топлина-термогенезата, естествено изгаряне на мазнини за енергия. Смята се също, че намалява образуването на нови мастни клетки.Хлорогенова киселина се абсорбира от тънките черва и не се открива в плазмата след поглъщане. Хлорогенните киселини се свързват с определени съединения и пречат на абсорбцията на хранителните мазнини. 

Клинично проучване показва 5,7% загуба на телесно тегло при прием на зелено кафе в продължение на 2 месеца  и намаляване на BMI от 10%.Body Mass Index е Индекс на телесна маса и стандартно изчисляване на телесното тегло по отношение на височината, използва се за диагностициране на наднормено тегло и затлъстяването.Това е един добър показател за количеството на мазнините в тялото на човек, което само по себе си е в основата на повечето здравословни проблеми, свързани с теглото. Въпреки, че не измерват пряко телесните мазнини, BMI е все още най-препоръчителния метод за диагностициране на наднормено тегло и затлъстяването.

Прием на зелено кафе Svetol има ефект за изгаряне и намаляване на мазнините с 4% ,като подобрява съотношението на мускулната маса и мазнините.Зелено кафе Svetol® е ефективно решение за отслабване с което  не губите мускули, а само мазнини!

Пълна информация за действие и прием на Зелено кафе

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Зелено кафе - Green Coffee Bean Extract
Прием и дозировка Green Coffee Bean Extract 200 mg прием: Вземете 2-3 пъти по 2 капсули, 30 минути преди хранене или тренировка

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

Green Coffee Bean Extract 200 mg

  • Наличност В наличност
  • 28.00
  • 26.00лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за  Green Coffee Bean 500 mg

Зелено кафе се наложи като ефективен продукт за отслабване, използван от хора в различна възраст и п..

22.00лв 23.00
Мнения за Green Coffee Diet Support

Green Coffee Diet Support на Марка Now Foods съдържа Green Coffee Bean Extract (GCBE) със значително..

58.00лв 62.00

Етикети: Зелено кафе, Green Coffee Bean,