Ефективни добавки за отслабване от green-coffee.bg ! Безопасни средства за отслабване. Вземи промо код от Фейсбук страницата ни Фитнес и Здраве
Бърза поръчка Без Регистрация

Закупете този продукт за 15 секунди.

Просто попълнете вашия телефон и имейл по-долу и Наш представител ще се свърже с Вас до 2 часа, за да потвърдите покупката си.

Телефон:
Електронна поща:
Изпрати сега

Имате Ограничено време за тази офертаОтслабва ли се с AquaRenn FreeLife.

Дозировка на AquaRenn FreeLife и начин на прием

За кои хора е подходящ Акварен? - продукта е подходящ както за мъже, така и за жени, които са на диета и искат да са в добра форма. Независимо дали целта е да просто да отслабнете или да влезнете в най-добрата си форма, това е продукта, който ще даде невероятен завършен вид на Вашата фигура. Как ще ви помогне AQUARENN? АКВАРЕН се използава за Отслабване и е основна добавка, за намаляване на тегло.  Той е особенно ефективен при диети за отслабване, при хора ,които понижават телесното си тегло изключително бавно и трудно. Зациклили ли сте? - време е за акварен, който елиминира задръжката на вода в организма. Задържането на течности затруднява транспортирането на активни метаболити и отпадни продукти към и от клетките към лимфата. Получава се увеличено налягане в тъканите, което притиска кръвоносните съдове. Това затруднява храненето на клетката и води до забавяне и нарушение на клетъчния метаболизъм. С приемане на АкваРен ще загубите 1-2 кг излишни течности още в началото на диетичния режим. 

АкваРен е екстракт от листа на бреза. Този билков продукт е с диуретично действие, и премахва водната задръжка в тялото така характерна при диети за отслабване. Диуретичния ефект на AquaRenn има множество предимства пред опасните диуретици. Аква рен елиминира излишната вода от организма, без да имате набръчкана и суха кожа. И най-вече, няма опасност за вашето здраве. Намаляването на задръжката на течности в организма придава този релефен и изчистен вид и с кожа тънка като вестник. Екстракт от бреза, подпомага отделителната функция на бъбреците.

При мъжете, АкваРен от години се използва от най-добрите състезатели по фитнес и културизъм в България, като алтернатива на Диуретиците. Билките с диуретично действие са от основно значение в последната фаза от подготовката на всеки атлет, който търси изчистена фигура и релеф. След изчистването на мазнините идва ред и на задръжката на течности, при правилна  подготовка това е етап в който организма трябва да елиминира задръжката на вода в тялото.

При жените аква рен се използва най-често за премахване на целулит. Една от причините за образуване на целулит е задръжката на течности в краката и седалището. Това са най-проблемните зони и се отнася за всички форми на целулит. Характерни симптоми на целулит са: жажда и лоша диуреза, колебание в телесните килограми, подпухнал вид, деформирана и удебелена кожа. В проблемните зони краката, ханша и дупето се задържат отпадни продукти. Те водят до трайно нарушение и разрастване на съединителната и проблеми с обменните процеси в тези тъкани.

Този продукт може да се комбинира успешно с л карнитин от https://l-carnitine.bg/

При диета за отслабване трябва да завишите приема на протеини от Fitnessdobavki.bg/. Дневните нужди са повишени, за да ускорите обмяната използвайте протеини за отслабване на най-ниски цени от fitnessdobavki.bg

Билков Диуретик
Прием и дозировка

Мнения и отзиви за добавката за отслабване

Забележка: не поставяйте линкове в коментарите, страницата се одобрява от модератор!
    Лош           Добър

AquaRenn FreeLife

  • Наличност В наличност
  • 29.00
  • 27.00лв.


Възможни вариантиСходни добавки за отслабване

Мнения за Water out  NOW Foods

NOW Water Out  е комбинация от Билки с диуретично действие и хранителни вещества, формулирани в..

41.00лв 45.00
Мнения за Water Pill Natrol

Natrol Water Pill е изцяло натурална билкова хранителна добавка, която помага за балансиране на течн..

20.00лв 22.00
Мнения за Water Pills Swanson

Swanson Water Pills е мощен билков диуретик, съдържащ билки и растителни продукти, с доказано диурет..

16.00лв 18.00

Етикети: Диуретици, Билки Диуретици, Билки с диуретично действие,